· 

Maak gelijk een Pasfoto tijdens je Zwangerschapsshoot

Rotterdam – Voor aanstaande moeders die hun kostbare zwangerschap willen vastleggen en tegelijkertijd een pasfoto nodig hebben, is er goed nieuws. Fotoshoot Rotterdam introduceert een unieke service waarbij klanten tijdens hun zwangerschapsshoot ook direct een pasfoto kunnen laten maken. Deze innovatieve aanpak bespaart niet alleen tijd, maar ook de moeite van een extra bezoek aan een fotograaf.

"Wij begrijpen dat het leven van onze klanten druk kan zijn, vooral tijdens de zwangerschap," zegt een woordvoerder van Fotoshoot Rotterdam. "Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om twee vliegen in één klap te slaan. Onze klanten kunnen genieten van een professionele zwangerschapsshoot en tegelijkertijd een pasfoto laten maken voor bijvoorbeeld een identiteitsbewijs of rijbewijs."

 

Tijd en gemak gecombineerd

De nieuwe service is ontworpen met het oog op gemak voor de klant. In plaats van aparte afspraken te moeten maken voor een pasfoto en een fotoshoot, kunnen beide nu in één sessie worden gecombineerd. Dit is vooral handig voor aanstaande moeders die hun tijd efficiënt willen indelen zonder in te leveren op kwaliteit.

"Ik had een zwangerschapsshoot gepland en ontdekte dat ik ook een nieuwe pasfoto nodig had," vertelt Sarah de Jong, een tevreden klant. "Het was geweldig om beide tijdens één bezoek te kunnen doen. Het bespaarde me zoveel tijd en de foto's zijn prachtig geworden."

 

Beschikbaar in het weekend en 's avonds

Om nog beter aan de behoeften van hun klanten te voldoen, biedt Fotoshoot Rotterdam deze service ook in het weekend en 's avonds aan. Dit maakt het makkelijker voor mensen die doordeweeks overdag moeilijk tijd kunnen vrijmaken vanwege werk of andere verplichtingen.

"Flexibiliteit is voor ons belangrijk," legt de woordvoerder uit. "Door ook buiten de reguliere openingstijden beschikbaar te zijn, hopen we het onze klanten nog makkelijker te maken om een afspraak in te plannen die in hun schema past."

 

Uniek in Rotterdam

Fotoshoot Rotterdam onderscheidt zich met deze service van andere fotografen in de stad. Het combineren van een zwangerschapsshoot met de mogelijkheid om een pasfoto te maken, is een unieke dienst die nergens anders in Rotterdam wordt aangeboden.

"Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en te onderscheiden van de rest," zegt de eigenaar. "Deze combinatie is iets wat je niet snel ergens anders vindt, en we zijn er trots op dat we dit als enige in Rotterdam aanbieden."

 

Over Fotoshoot Rotterdam

Fotoshoot Rotterdam is al jaren een gevestigde naam op het gebied van professionele fotografie. Met een team van ervaren fotografen en een klantgerichte aanpak, streven ze ernaar om elk moment speciaal vast te leggen. Of het nu gaat om portretfotografie, gezinsfoto's of speciale gelegenheden zoals zwangerschappen, bij Fotoshoot Rotterdam staat de klant centraal.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u terecht op de website van Fotoshoot Rotterdam of telefonisch contact opnemen. Dankzij de nieuwe service kunnen aanstaande moeders nu nog meer uit hun fotosessie halen, zonder extra tijd of moeite.

 

Met deze nieuwe service zet Fotoshoot Rotterdam een stap vooruit in klantgemak en innovatieve dienstverlening. Aanstaande moeders in Rotterdam en omstreken kunnen nu profiteren van deze unieke mogelijkheid om hun bijzondere tijd vast te leggen en tegelijkertijd praktische zaken zoals een pasfoto te regelen.

 

Over onze zwangerschapsfotografie lees je hier alles en over onze pasfoto's lees je alles hier.